Wszystko na temat Slonecznej Sonny !
W sezonie 2 Sonny i Chad wrescie sa razem !! a nawet sie pocaluja ! W odcinku "pocalunek Sonny" . Chad mowi do Sonny M'lady i to jest taaakie slodkie . Czytalam ze w ktoryms odcinku Sonny i Chad maja zerwac ale w ciagu kilku nastepnych znowu sie zejsc
Co sadzicie o ich zwiazku ?? Pasuja do siebie?
Witam na forum ciesze sie ze dolaczylas i nie musze pisac sama do siebie ja tez tak uwazam !! oni sa tecy slodzcy razem
najgorsze bylo jak sie klocili w 1 sezonie i sie "nie" lubili i juz sie nie moglam doczekac kiedy juz beda razem
pozdrawiam
oczywiscie ze ich klotnie tez kochalam (np. to jak mowili do siebie "dobrze-dobrze , super-super ) ale widac bylo miedzy nimi chemie
wiec caly czas nie moglam sie doczekac, szczerze mowic to nie wiedzialam zanim nie obejrzalam ze beda razem w 2 sezonie...ale z pewnoscia podpisuje sie pod tym co napisalas
aaaa!!!!!!!!to byla tragedia !!!!!!
myslalam ze zle uslyszlam ale normalnieto mnie powalilo !!!!!! wsumie wiedzialam ze zerwa w tym odcinkku ale myslalam ze Chad bedzie walczyl czy cos a on...poprostu odszedl ;(((((( ale mysle zo to szok byl...ja tez juzsie nie moge doczekac !!! moze w tymodcinku cos siezmieni !
No jak by sie zakonczyl tak ze by nie byli razem, to juz po mnie !!!!!!!!! musza byc razem przeciez tak do siebie pasuja!!! no zobaczymy ale slyszalam ze maja sie zejsc w tym ostatnim odcinku ( New girl )